TARINAMME

- Näin syntyi LK-katot -

Laadukkaat huopakatot Hyvinkäältä pilke silmäkulmassa

Kaikki alkoi ala-asteella, kun Ville ja Mikko tutustuivat toisiinsa. Vuodet vierivät ja työvuosia kertyi, kunnes oli aika tehdä muutos. Yhteisestä yritystä oli suunniteltu muutama vuosi, mutta vuonna 2022 oli aika muuttaa unelma todeksi ja perustaa yritys ― tästä alkoi LK Kattojen taival kohti Hyvinkään laadukkainta huopakattoa.

Huopakatto laadusta tinkimättä

Tärkeimpiä arvoja yrityksellemme ovat luottamus ja laatu. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä prioriteeteistämme heti laadukkaan työn jälkeen. Laadun varmistamiseksi me LK Katoilla myönnämmekin työlle 10 vuoden takuun. Toimistomme sijaitsee Hyvinkäällä, mutta toimimme koko Uudenmaan alueella ja tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Huopakatto kestää hyvin säätä niin kesällä kuin talvellakin

Ketäs me siis ollaan?

Ville Laine

"Olen Ville ja olen ollut katoilla vuodesta 2011 alkaen. Aluksi toisen työn ohessa, mutta nopeasti huopakatot veivät mennessään. Tärkeintä työssä minulle ovat laatu, sovituista asioista kiinni pitäminen ja pilke silmä kulmassa työskentely."

Mikko Korhonen

"Lähdin 2015 Villen mukaan työmaalle katsomaan millaisia nämä kattohommat ovat ja tykkäsin todella paljon. Lopetin työt toisen alan työpaikalla 2016 ja lähdin kattohommiin. Faijan sanojen mukaan "Perse edellä puuhun", mutta päivääkään en ole päätöstä katunut. Tässä työssä parasta on ulkona työskentely ja oman kädenjäljen näkyminen."

Ota yhteyttä ja suunnitellaan huopakattosi yhdessä!​