Huopakaton puhdistus ja muut palvelumme

Lumenpudotus

Talven tuomat lumikuormat voivat asettaa katoille yllättävän suuren rasituksen, mikä lisää sortumisen riskiä ja voi aiheuttaa vahinkoja sekä katolle että rakennuksen rakenteille.

LK-Katot tarjoaa luotettavan lumenpudotuspalvelun, joka varmistaa katon turvallisuuden ja toimivuuden talvikauden aikana.

Käytämme turvallisia menetelmiä lumen ja jään poistoon, suojaten samalla sekä kattoa että piha-alueita. Ennaltaehkäisevällä lumenpudotuksella voit välttää kalliit korjauskulut ja pitää kiinteistösi turvallisena.

Sammaleen poisto

Sammaleen poisto katolta on tärkeä huoltotoimenpide, joka pidentää katon ikää ja säilyttää sen esteettisen ilmeen. Sammal ja muut kasvustot voivat kerätä kosteutta ja edistää katon rappeutumista, mikä voi johtaa vuotoihin ja muihin vaurioihin.

Tarjoamme ammattitaitoisen sammaleen poistopalvelun, jossa käytämme hellävaraisia ja tehokkaita menetelmiä sammaleen ja jäkälän irrottamiseen ilman, että katto vaurioituu. Säännöllinen sammaleen poisto pitää kattosi terveenä ja varmistaa, että se suojaa kotiasi vuodesta toiseen.

Tilaa palvelut kätevästi saman katon alta

Ja lopeta turha stressaaminen katostasi!

Kirvesmiestyöt

Tarjoamme ammattitaitoista rakennuspalvelua, jotka toteutetaan huolella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme auttaa sinua projektissasi!

Konsultoinnit

Huopakattojen asiantuntijana tarjoamme kattavia konsultointipalveluja huopakattojen suunnitteluun, asennukseen ja ylläpitoon. Käytämme pitkän linjan kokemustamme varmistaaksemme, että saat parhaan mahdollisen neuvon kattosi jokaisessa elinkaaren vaiheessa. Oli tarpeesi mikä tahansa huopakaton osalta, me olemme valmiina auttamaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olipa kyseessä mikä tahansa sinua askarruttava kattoosi liittyvä asia, älä epäröi ottaa yhteyttä! Olemme täällä sinua ja kotiasi varten.

    harjapala huopakatosta