Huopakaton asennus

Kun on aika päivittää kattosi, me olemme täällä sinua varten. Tarjoamme räätälöidyt huopakattoratkaisut, joissa yhdistyvät kestävyys ja tyylikkyys.

Ota askel kohti huoletonta asumista ja kysy lisää palveluistamme. Toimimme Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko Uudenmaan alueella.

Miksi valita huopakatto meiltä?

Bitumikatto, joka tunnetaan myös puhekielessä huopakattona, on suosittu valinta monista hyvistä syistä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tarjoavat kestävyyttä, energiatehokkuutta ja näyttävyyttä, jotka yhdessä muodostavat jopa vuosikymmeniä kestävän katon.

Huopakaton asennus tehty uudiskohteeseen
Huopakatteet asennettuna talon katolle

Kestävä ja suojaava

Huopakatto on suunniteltu kestämään. Sen bitumipohjainen materiaali tarjoaa erinomaisen suojan sään aiheuttamilta vaurioilta, kuten rankkasateilta, lumelta ja UV-säteilyltä. Bitumikate ei pelkästään kestä äärimmäisiä olosuhteita, vaan myös pysyy paikallaan vuodesta toiseen, tarjoten luotettavan suojan ja vähentäen tarvetta jatkuville korjauksille.

Energiatehokas ja hyvin ääntä eristävä

Huopakaton asennus on todella hyvä valinta myös energiatehokkuuden ja mukavuuden kannalta. Bitumikatto eristää tehokkaasti lämpöä, mikä auttaa pitämään kotisi lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Näin säästät lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa. Lisäksi se tarjoaa erinomaisen äänieristyksen, vaimentaen ulkopuolisia meluja ja luoden hiljaisemman asuinympäristön.

Tyylikäs ulkonäkö

Huopakatto ei ole vain käytännöllinen, vaan myös visuaalisesti houkutteleva. Se tarjoaa sileän, yhtenäisen pinnan, joka on saatavilla monissa väreissä ja tyyleissä. Tämä mahdollistaa sen, että voit valita juuri sinun kotiisi ja henkilökohtaiseen makuusi sopivan tyylin. Huopakatto antaa kotisi ulkonäölle viimeistellyn ja ammattimaisen ilmeen.

LK-Katot tarjoaa sinulle huopakaton asennuksen, joka on laadukas ja tarjoaa sinulle mielenrauhan pitkälle tulevaisuuteen. Ota yhteyttä jo tänään ja aloita matkasi kohti kestävää, energiatehokasta ja tyylikästä huopakattoa.

Kuinka asennus tehdään?

Huopakaton asennus on prosessi, joka vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta. Me LK-Katolla varmistamme, että jokainen vaihe suoritetaan ammattitaidolla ja yksityiskohdat huomioiden. Tällöin lopputulos on kestävä ja visuaalisesti miellyttävä. Tässä prosessi pääpiirteittäin:

1. Suunnittelu ja materiaalit

Jokainen huopakaton asennus alkaa perusteellisella suunnittelulla. Valitsemme yhdessä sinun kanssasi parhaiten kotisi tarpeisiin sopivat materiaalit. Valittavanamme on laaja valikoima värejä ja tyylejä, jotta huopakattosi ei ainoastaan suojaa, vaan myös täydentää kotisi ulkoasun. Materiaalien valintaan vaikuttavat kestävyys, energiatehokkuus ja esteettiset toiveesi.

2. Vanhan katon purkaminen

Jos asennus ei tapahdu olemassa olevan katon päälle, vanhan katon huolellinen purkaminen on ensiarvoisen tärkeää. Tämä vaihe sisältää kaiken tarpeettoman materiaalin poistamisesta katon rakenteiden tarkastamiseen. Varmistamme, että kaikki vaurioituneet alueet korjataan ennen uuden katon asennusta, jotta lopputulos on turvallinen ja kestävä.

3. Uuden huopakaton asennus

Uuden katon valmistelu alkaa aluskatteen laitolla, joka on tärkeimpiä vaiheita ehkäisemään vesivahinkoja. Sen jälkeen asennamme valitut kattohuovat siten että katto on tiivis. Koko prosessi suoritetaan huolellisesti ja tarkasti – varmistaen, että jokainen neliömetri on suojattu.

4. Viimeistely ja tarkastus

Asennuksen jälkeen suoritamme perusteellisen tarkastuksen ja viimeistelyn. Tämä sisältää kaikkien liitosten, läpivientien ja reunojen tarkistamisen, että ne on tiivistetty asianmukaisesti. Viimeistelyvaiheessa varmistamme myös, että katto näyttää esteettisesti miellyttävältä.

Kotitalousvähennys

Investointi uuteen huopakattoon on paitsi kodin arvon, että asumismukavuuden kannalta viisas päätös. Ja mikä parasta, voit hyödyntää kotitalousvähennystä ja säästää merkittävästi kustannuksissa. Kotitalousvähennys on verohelpotus, joka on tarkoitettu kotitalouksille työn osuudesta tehtävissä remontti- ja asennustöissä.

Kun tilaat uuden huopakaton, voit vähentää osan työn kustannuksista verotuksessasi. Vähennyksen suuruus on jopa 40% työvoimakustannuksista, maksimissaan 2250 euroa henkilöä kohden vuodessa. Vähennyksen saaminen edellyttää, että maksat työstä itse ja että sinulla on kuitit työn suorittamisesta.

Älä anna kustannusten estää kodin parannuksia. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa siitä, kuinka kotitalousvähennys voi tehdä huopakaton asennuksesta edullisemman ja helpomman. Säästä huomattavasti kustannuksissa ja investoi kotisi tulevaisuuteen jo tänään.

Huopakate ja pellit paikoillaan

Usein Kysytyt Kysymykset huopakaton asennuksesta

Huopakattoremontti herättää usein kysymyksiä. Olemme koonneet vastaukset niistä yleisimpiin.

Asennuksen kesto voi vaihdella monista tekijöistä riippuen, kuten katon koosta ja sääolosuhteista. Tyypillisesti asennus kestää muutamasta päivästä viikkoon.

Ei välttämättä. Jos vanha katto on hyvässä kunnossa, uusi huopakate voidaan asentaa suoraan sen päälle. Tämä arvioidaan aina tapauskohtaisesti.

Huopakatto kiinnitetään kattoon erikoisliimoilla tai -nauloilla, ja sen reunat sinetöidään huolellisesti, jotta katto on tiivis ja kestävä.

Huopakatto parantaa kotisi energiatehokkuutta eristämällä lämpöä talvella ja pitämällä lämpötilan viileämpänä kesällä.

Huopakaton asennus vaatii ammattitaitoa ja erikoistyökaluja, joten suosittelemme aina kääntymään ammattilaisten puoleen.

Huopakatto tarjoaa sileän ja yhtenäisen ilmeen, joka on saatavilla useissa väreissä ja tyyleissä, antaen kotisi ulkonäölle tyylikkään päivityksen.

Myönnämme uudiskattotöillemme 10 vuoden takuun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Katon kunto on olennainen osa kotisi yleistä turvallisuutta ja mukavuutta. Huopakaton asennus ei ainoastaan paranna kotisi ulkonäköä ja arvoa, vaan myös suojaa rakennusta vuosien ajan. Älä odota, kunnes pienet ongelmat muuttuvat suuriksi kustannuksiksi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous uudesta huopakatosta.

    Huopakate asennettuna paikoilleen