Palvelumme

Huopakattoremontti vain parin klikkauksen päässä!

Huopakatot ovat erityisalaamme, mutta teemme myös muitakin kattoihin liittyviä töitä koko Uudenmaan alueella ja tarvittaessa myös sen ulkopuolella. Palvelumme on ensiluokkaista ja myönnämme huopakattoremontille aina 10 vuoden takuun!

Uudishuopakatot ja saneeraukset

Harkitsetko uutta huopakattoremonttia, tai tarvitsetko korjausta katollesi? Hyvä vaihtoehto on huopakatto. Se on kustannustehokas, helppo asentaa ja huoltaa, ja lisäksi se tarjoaa erinomaisen suojan Suomen ilmastoa vastaan.

Me suunnittelemme kanssasi sinun näköisesi huopakaton, joka sopii juuri sinun tarpeillesi ja vastaa mieltymyksiäsi, sekä sopii kotisi estetiikkaan. Jos sinulla on huopakatto, joka kaipaa korjausta tai huolenpitoa, autamme ilomielin kunnostus- ja korjausprosessissa.

Huopakattoja on saatavilla useissa eri väreissä, joten yhteensopiva tyyli kotisi kanssa löytyy varmasti. Lisäksi huopakatto on todella hiljainen verrattuna moniin muihin kattomateriaaleihin. Teemme huopakaton pellityksiä Uudenmaan alueella.

Älä anna vaurioituneen tai vanhentuneen katon vaikuttaa kotisi turvallisuuteen ja ulkonäköön. Valitse siis huopakatto, ja asennamme katon sinulle vankalla vuosien tuomalla ammattitaidolla.

Huopakattoremontti

Katon kuntotarkastukset

Oletko huolissasi kattosi kunnosta? Annamme sinulle kattavan arvion kattosi kunnosta, ja suosittelemme tarvittavia korjaus- ja saneeraustoimia. Tarkistamme kattosi läpikotaisin tutkimalla mahdollisen kulumisen, rikkoutumiset ja vuodot, sekä tuholaisten aiheuttamat vauriot. Joskus voi olla, että katolle ei tarvitse tehdä kuin pieni korjaustoimenpide, tai selvitään jopa ilman toimenpiteitä.

Tarkastuksen jälkeen kerromme sinulle yksityiskohtaisesti havaitsemistamme ongelmista ja suosittelemme parasta tapaa korjaukselle. Kun tarvitset katollesi pientä korjausta tai täydellistä remonttia, olemme oikea tiimi hoitamaan työn.

Säännölliset tarkastukset auttavat ehkäisemään mahdolliset ongelmat jo varhaisessa vaiheessa, ja tällöin vältetään isompi huopakattoremontti tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä ja tarkastetaan kattosi jo tänään, jolloin asia on poissa mielestäsi ja päiväjärjestyksestäsi!

Tarkastetaan kattosi jo tänään!

Huoltotyöt katollesi

Pidä kattosi kunnossa ja puhtaana ammattilaisen avulla. Poistamme sammaleen ja lumet katoltasi ammattitaidolla vaurioittamatta kattoasi. Jos sammaleen ja jäkälän annetaan kasvaa katolla valtoimenaan, voi tulevaisuudessa olla edessä mittaviakin korjaustarpeita. Kun nämä hoidetaan säännöllisin väliajoin, pysyy katto hyvässä kunnossa.

Lumi on toinen, josta on todellinen vaara niin katolle, kuin ulkopuolella liikkuville ihmisille ja ajoneuvoille. Poistamme lumen ja jään katoltasi turvallisesti, ehkäisten vaurioita ja vähentäen näin turvallisuusriskiä. Tiedämme, että lumi voi aiheuttaa pahojakin vahinkoja, joten ei kannata epäröidä ottaa yhteyttä.

Pidä kotisi kunnossa ja ota yhteyttä, niin sovitaan aika lumenpudotukselle tai sammaleenpoistolle. Tarjoamme palveluita Hyvinkään ja Uudenmaan alueella.

Muut palvelumme

  • Sokkelien ja perustuksien vedeneristykset
  • Kirvesmiestyöt
  • Konsultoinnit

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olipa kyseessä mikä tahansa sinua askarruttava kattoosi liittyvä asia, älä epäröi ottaa yhteyttä! Olemme täällä sinua ja kotiasi varten.

    harjapala huopakatosta